Over ons

Wij zijn een installatiebedrijf dat zich richt op de particuliere woningmarkt, de kleine utiliteit en de agrarische sector.
Van een kleine verbouwing van de badkamer of keuken, tot het geheel installeren van een compleet woonhuis of bedrijfspand.

We beschikken over de noodzakelijke erkenningen (elektra, water en gas) en zijn aangesloten bij de UNETO-VNI.

Naast dit reguliere installatiewerk zijn wij altijd geinterresseerd in, en op zoek naar nieuwe (energiebesparende) technieken en
uitbreidingen van ons leveringspakket.
Zo verzorgen we bijvoorbeeld dat bij onze klanten de brandblussers en de noodverlichting regelmatig worden gecontroleerd en leveren wij uiteraard ook nieuwe brandblussers, slanghaspels en noodverlichting.

Voor de veehouderij zijn wij dealer van Suevia veedrinkbakken, Hagro stalverlichting en Poortman weide veedrinkbakken.

We beschikken over een eigen (rups) hoogwerker, welke ons in staat stelt om snel en adequaat grote en kleine klussen op hoogte, of boven machines of dieren uit te voeren.

Voor elektrische auto's en andere voertuigen leveren en installeren wij laadpalen van EV-BOX!

Inmiddels zijn wij, via een gespecialiseerde collega, ook bekend met het aardwarmtesysteem.

Led verlichting passen we inmiddels ook volop toe. Zowel als vervanger van tl buizen, als met specifieke breedstralers met unieke LED oplossingen. Tevens zijn we thans bezig met de onze 1e stal alwaar uitsluitend LED verlichting zal worden toegepast alsmede nog diverse andere energiebesparende oplossingen.